Schadeherstel

 
schade schade
 
Schade aan een voertuig komt nooit gelegen. Heeft u schade, vult u dan zo snel mogelijk met betrokkenen het Europees Schadeformulier in en neem contact op met PACR in Peize op 06-15902627.
 
Heeft u geen formulier bij zich, meld dan de schade digitaal op www.mobielschademelden.nl of download de gratis schademelder app van de Verbond van Verzekeraars, die beschikbaar is voor iPhone/iPad en Android toestellen. Tevens kunt u het Europees Schadeformulier downloaden op het internet.
 
Als de schade rijdbaar is, vragen wij u naar ons toe te komen, waar we ter plaatse de schade opnemen en zonnodig schadefoto's maken voor de verzekeringsmaatschappij.
 
Is de schade niet rijdbaar, bel dan zo nodig de politie via 0900-8844 of het alarmnummer van uw verzekeringsmaatschappij voor een bergingsbedrijf om uw voertuig te laten vervoeren naar PACR in Peize.
 
Tip: maak zelf direct een aantal foto's van de schade!
 
 
 schadeformulier

Let op:

Het kan zijn dat uw verzekeringsmaatschappij aangeeft dat uw voertuig naar een ander herstelbedrijf vervoerd moet worden dan PACR. Dit komt door zogenaamde 'schadesturing', afspraken die verzekeringsmaatschappijen maken met brancheorganisaties.
Echter, u bent en blijft te allen tijde baas over uw eigen voertuig!